logo2todrive.jpg

B Snel

Een uitstekende keuze voor iedereen die snel leert en feeling heeft
-38 uur rijlessen
-theorie cursus
-rijexamen
-tussen tijdse toets
-herexamen terwaarde van €210.

Autorijden is een vaardigheid die je heel je leven meeneemt. Het is daarom belangrijk dat je autorijlessen van goede kwaliteit zijn. Bij autorijschool REFLEX leer je stapje voor stapje auto rijden. Hierdoor weet je zeker dat alles aan bod komt en je niets kan overslaan. Een betere start van je carierre als bestuurder kan je niet krijgen!

Met het "SNEL" pakket begin je eerst met de bediening van het voertuig zoals : sturen, remmen, koppelen,schakelen enz. Als je dat onder de knie hebt ga je dit toepassen in de praktijk. De laatste stap is om al het geleerde zelfstandig te gaan toepassen.

 

Je leert echt de puntjes op de i te zetten. Het beste is dus na een proefles dit werkelijk te bepalen samen met een professionele instructeur van REFLEX. Hij kan namelijk 99,9% inschatten of dit pakket geschikt is voor jou. Daarna plan je in overleg je rijlessen in en een examendatum en word je helemaal klaar gestoomt voor het felbegeerde roze pasje.

 

 

 

Mocht je lessen overhouden van je pakket? Geen ramp je krijgt alle overgehouden lessen zonder gezeur netjes terugbetaald!